Home Staging: Valoritzar el teu habitatge per la seva venda/lloguer en el menor temps possible

06/11/2020

[CAT]

Quan un propietari confia a CEIGRUP IMMOBILIÀRIES la seva finca per a vendre-la, un dels nostres objectius, com a professionals immobiliaris, és vendre en el menor temps possible.

Home staging és una eina de màrqueting immobiliari amb la que s’aconsegueix millorar la imatge de l’habitatge amb l’objectiu de vendre o llogar de forma ràpida i al millor preu. Aquesta tècnica consisteix en reparar, eliminar, netejar, afegir mobles i decorar les habitacions per a,  posteriorment, realitzar un reportatge fotogràfic d’alta qualitat. Un projecte Home staging assegura que la teva casa capti totes les mirades dels compradors  i augmenta el número de visites.

El professionals de CEIGRUP  treballen amb el client per a aconseguir dotar al seu habitatge de la millor imatge possible. Estudis immobiliaris apunten a que el comprador d’un immoble pren la decisió durant els set primers segons de la visita a la finca. Així doncs, és important presentar l’immoble amb un aspecte impecable.

Alguns consells per donar valor al teu habitatge:

  • Parets recent pintades en tons neutres.
  • Despersonalitza la teva casa sense efectes personals a la vista com per exemple,  fotos familiars, roba, sabates, documents…
  • Estances ordenades, que mostrin tot l’espai i per a les que es pugui circular.
  • Bona il·luminació per donar claredat a les estances.
  • Deixa que entri el sol: Finestres amb les cortines i persianes obertes.
  • Aplicar una decoració neutra però acord amb el caràcter que mostra l’espai.
  • Portes i armaris encasats pintats de colors clars;  renovar els tiradors pot millorar molt la imatge amb una inversió mínima.
  • Banys i cuines: Són els punts crítics alhora de valorar un habitatge. Fer una renovació total pot ser costosa però petites millores com canviar la cortina de la dutxa, el mirall o la tapa del WC o substituir la banyera per un plat de dutxa, aportaran una millor imatge i més valor a l’habitatge. Respecte a la cuina recomanem renovar els electrodomèstics, si aquests són molt antics i pintar les rajoles de les parets en tons clars per aconseguir un aspecte renovat i net.
  • Guanyar metres sense ampliar: Treure mobles innecessaris o pensar una nova distribució més funcional. Plantejar-se enderrocar algun envà o suprimir passadissos… Són accions que aporten amplitud al teu habitatge sense ampliar m².
  • Crear una llar compromesa amb el medi ambient. Aquesta és  una tendència que cada vegada tenen més en compte els compradors: Cases eficients energèticament. Cal considerar petits canvis com instal·lar calderes, electrodomèstics més eficients, llums LED, sensors de presència per a la il·luminació i  millorar els tancaments del habitatge. Aquestes modificacions influiran alhora d’obtenir una millor qualificació en el Certificat d’Eficiència Energètica, document imprescindible per a la venda.

 

El home staging apel·la a les emocions, un dels aspectes més importants en qualsevol procés de compra. Crear un ambient on el client pugui imaginar-se vivint augmentarà, de manera exponencial, les possibilitats d’una venda ràpida.

 

Ceigrup blog

__________________________

[ESP]  

Cuando un propietario confía a CEIGRUP INMOBILIARIAS su finca para venderla, uno de nuestros objetivos, como profesionales inmobiliarios, es vender en el menor tiempo posible.

Home staging es una herramienta de marketing inmobiliario con la que se consigue mejorar la imagen de la vivienda con el objetivo de vender o alquilar de forma rápida y al mejor precio. Esta técnica consiste en reparar, eliminar, limpiar, añadir muebles y decorar las habitaciones para, posteriormente, realizar un reportaje fotográfico de alta calidad. Un proyecto Home staging asegura que tu casa capte todas las miradas de los compradores y aumente el número de visitas.

Los profesionales de CEIGRUP trabajan con el cliente para conseguir dotar a su vivienda de la mejor imagen posible. Estudios inmobiliarios apuntan a que el comprador de un inmueble toma la decisión durante los siete primeros segundos de la visita a la finca. Así pues, es importante presentar el inmueble con un aspecto impecable.

Algunos consejos para dar valor a tu vivienda:

 • Paredes recién pintadas en tonos neutros.
 • Despersonalizar tu casa sin efectos personales a la vista como, por ejemplo, fotos familiares, ropa, zapatos, documentos …
 • Estancias ordenadas, que muestren todo el espacio y por las que se pueda circular.
 • Buena iluminación para dar claridad a las estancias.
 • Deja que entre el sol: Ventanas con las cortinas y persianas abiertas.
 • Aplicar una decoración neutra pero acorde con el carácter que muestra el espacio.
 • Puertas y armarios empotrados pintados de colores claros; renovar los tiradores puede mejorar mucho la imagen con una inversión mínima.
 • Baños y cocinas: Son los puntos críticos a la hora de valorar una vivienda. Hacer una renovación total puede ser costosa pero pequeñas mejoras como cambiar la cortina de la ducha, el espejo, la tapa del WC o sustituir la bañera por un plato de ducha, aportarán una mejor imagen y más valor a la vivienda.
 • Respecto a la cocina recomendamos renovar los electrodomésticos, si estos son muy antiguos y pintar los azulejos de las paredes en tonos claros para conseguir un aspecto renovado y limpio.
 • Ganar metros sin ampliar: Quitar muebles innecesarios o pensar una nueva distribución más funcional
 • Plantearse derribar algún tabique o suprimir pasillos … Son acciones que aportan amplitud a tu vivienda sin ampliar m².
 • Crear un hogar comprometida con el medio ambiente. Esta es una tendencia que cada vez tienen más en cuenta los compradores: Casas eficientes energéticamente. Hay que considerar pequeños cambios como instalar calderas, electrodomésticos más eficientes, luces LED, sensores de presencia para la iluminación y mejorar los cierres de la vivienda. Estas modificaciones influirán para obtener una mejor calificación en el Certificado de Eficiencia Energética, documento imprescindible para la venta.

El home staging apela a las emociones, uno de los aspectos más importantes en cualquier proceso de compra. Crear un ambiente donde el cliente pueda imaginarse viviendo aumentará, de manera exponencial, las posibilidades de una venta rápida.

 

Ceigrup blog