PERE BAHÍ I ALSINA

22/02/2022

zmar pere bahi

 

En aquesta publicació de Ceigrup, volem rendir un sentit homenatge al nostre company, soci i amic Pere Bahí i Alsina, que ens va deixar el passat 12 de febrer. En Pere i el seu germà Jaume, son els propietaris de la Immobiliària Cubus, ubicada a Olot, líder a la Garrotxa i amb una llarga i reconeguda trajectòria professional. Des de fa uns anys, es van incorporar a la marca Ceigrup. Des dels orígens la identitat i l’essència de Ceigrup ha estat i serà crear una xarxa immobiliària arreu del territori i l’aposta per Cubus va ser, al mateix temps que encertada, molt enriquidora per tots i cadascun dels socis i  també pel creixement de la marca, no només quantitativament sinó també qualitativament.

En Pere era talent, era passió, era visió de futur d’una manera transversal i original; amb un capacitat de treball i implicació que fa que la marca Ceigrup porti el seu record i el seu traç en totes i cadascuna de les seves accions de present i futur. Sí, en Pere era referent a la Garrotxa, però també ho era en l’àmbit provincial, ja que la seva aportació al col·lectiu professional del sector immobiliari de Girona ha deixat un llegat notori. Va ser creador, docent i director del Màster en Estudis Immobiliaris i de Postgraus en Valoracions Immobiliàries; va ser propulsor de diferents cursos i formacions per als agents immobiliaris i la seva especialització, creant un corrent de formació i idees que, avui dia, són referència formativa a altres col·legis immobiliaris i universitats; va formar part de la Junta del Gremi de Promotors de Girona, va ser membre del Ple de la Cambra de Comerç de Girona i  membre de la Junta del Col·legi d’APIS de Girona.

Si bé és cert que queda constatada la gran dimensió professional d’en Pere, des de Ceigrup també volem destacar la seva vessant humana, social i  cultural. En Pere, era un home de cor generós, amb grans iniciatives que han quedat en el temps i en el record d’associacions, projectes, persones, grups i entitats. La seva força, la seva llum i la seva genialitat el feien únic a l’hora de defensar les seves idees, respectant les dels altres i convertir tot el que somiava en un fet o una aposta real. La seva mirada d’ulls negres intensos era capaç de gener energies autèntiques, difícils de trobar en aquests temps convulsos.

La vida el va posar a prova moltes vegades; la salut, la mort de la seva estimada Mireia i altres vicissituds de la vida que el van fer més valent, més gran i més entregat a convertir el dolor i els dies grisos amb resiliència a granel.  El seu somriure o el seu genuí sentit de l’humor, o la seva gran generositat i humilitat de vida, el feien únic i irrepetible.

Sovint, tendim a rendir homenatge a les persones quan marxen, però en Pere no marxarà mai, serà etern i present perquè la seva força està enllaçada als nostres valors com a marca, i a tots i a cadascun dels nostres cors. Estimar en Pere va ser fàcil i bonic, d’aquí que ell, la seva màgia i el seu saber i estar, ja formen part necessària de l’ADN Ceigrup.

Pere, gràcies per tot i, per tant!