Noves incorporacions a la Xarxa Immobiliària CEIGRUP

19/11/2019

CEIGRUP Immobiliàries ha iniciat un nou pla estratègic que s’emmarca en un pla d’expansió a mitjà i llarg termini amb l’objectiu de reforçar la seva posició en el sector immobiliari català.

CEIGRUP tanca el 2019 orgullós d’anunciar 4 noves incorporacions resultants d’aquest pla: Cubus Immobiliària Olot, Salvadó & Gubert de Palamós, Xavier Sureda de Santa Cristina d’Aro i Gran Vall Serveis Immobiliaris de Puigcerdà.

D’aquesta manera, CEIGRUP augmenta el seu àmbit d’actuació amb 11 agències immobiliàries i 20 oficines a Girona: Blanes, Caldes de Malavella, Sant Antoni de Calonge, Palamós, Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Torroella de Montgrí, Llançà, Pals, L’Escala, Port de la Selva, Roses, l’Estartit, Figueres, Girona, Banyoles, Olot i Puigcerdà.

Per altra banda, per garantir un assoliment òptim del pla d’expansió, CEIGRUP contracta com a Coordinadora de la Xarxa a Eva Garcés, llicenciada en psicologia, MBA per Esade i sòcia fundadora de la consultoria de Recursos Humans Mendips Talent Development amb oficina a Calonge.

El 2020, CEIGRUP Immobiliàries celebra els seus 30 anys de trajectòria professional, un gran honor per l’equip, ja que només un 25% de les empreses constituïdes arriba a una edat de 25 anys. L’objectiu de la xarxa és seguir creixent, sempre amb experts immobiliaris que es caracteritzin pel rigor, la qualitat del servei al client i una llarga i reconeguda trajectòria professional.

Fundada el 1990 per tres emprenedors immobiliaris, Josep Company, Antoni Riart i Lluís Torrent, i actualment dirigida per la segona generació, Joan Company, Elena Riart i Esther Torrent, CEIGRUP Immobiliàries s’ha consolidat com la xarxa immobiliària de referència a Girona.